20 مدل از بهترین مارک اسکنر خوش قیمت در بازار
دسته بندی ها: تجهیزات اداری, کالای دیجیتال
بروزرسانی: ۰۲ دی ۹۹
زمان مطالعه: 7 دقیقه
هیچ نظر
با افزایش نقش کامپیوتر و اینترنت در زندگی ما، انتقال اطلاعات دنیای واقعی به فضای مجازی نیز به یکی از چالش های زندگی مدرن تبدیل شده است. به همین دلیل استفاده از اسکنرها در دهه گذشته رشد چشمگیری داشته است و این دستگاه ها حتی به خانه های ما رسیده اند.
اسکنر یکی از رایج ترین دستگاهی است که از طریق آن اسناد منتی و تصاویر چاپی را به عنوان اطلاعات در رایانه خوانده و ذخیره می شود. اما با توجه به تنوع اسکنرها و نوع استفاده از آنها در خرید اسکنر مناسب کار آسانی نیست به همین منظور در این مطلب قصد داریم به معرفی نکات مهم و بهترین مارک اسکنر ارزان موجود در بازار بپردازیم با ما همراه باشید.
آشنایی با انواع اسکنر موجود در بازار
اسکنر مدل دستی یا قابل حمل
اسکنرهای قابل حمل در واقع کوچکترین اسکنرهای موجود در بازار هستند. با توجه به اندازه و وزن آنها، این نوع اسکنر را همیشه می توانید به همراه داشته باشید.
البته به یاد داشته باشید که روش کار با این مدل دستگاه دستی است و باید کاغذ مورد نظر را با احتیاط از لبه های آن بکشید یا آن را با احتیاط روی سر دستگاه حرکت دهید.
ناگفته نماند که کیفیت خروجی اسکنرهای این مدل چندان راضی کننده نیست، اما البته با توجه به اندازه و سیستم طراحی آنها، نمی توانید انتظار زیادی از این دستگاه مدل داشته باشید!
اسکنر مدل تخت
این نوع اسکنر در بازار به عنوان اسکنر رومیزی یا مسطح شناخته می شود. با توجه به ویژگی های مختلفی که می تواند توسط سازنده روی آنها نصب شود ، آنها با قیمت های مختلفی در بازار به فروش می رسند.
روش کار با این مدل از اسکنرها بسیار آسان و ساده است و تنها کاری که شما باید انجام دهید این است که ورق یا کاغذ مورد نظر را بر روی صفحه شیشه ای دستگاه قرار دهید تا سر دستگاه بتواند از پایین کاغذ شما را ضبط کند.
اسکنر مدل ترکیبی
منظور ما از اسکنر ترکیبی، اسکنری است که برای ساخت چاپگر چند منظوره استفاده می شود. معمولاً به دلیل توجه تولیدکنندگان به کیفیت چاپ و کپی دستگاه های چند منظوره خود، آنها عمدتاً از کیفیت قسمت اسکن محصول خود اطلاعی ندارند، به همین دلیل بیشتر خریداران معتقدند کیفیت اسکنرها ترکیبی از مدلهای منفرد آنها پایین تر است.
نیازی به گفتن نیست که، برای اسکن نگاتیو عکس ها، اسلایدها و فیلم های رادیولوژیکی، باید دستگاه های ویژه ای برای تمام اسکنرهای فوق الذکر اضافه کنیم، اما این مورد آخر قطعاً برای همه مناسب نخواهد بود.
اسکنر مدل شیت فیدر
دستگاه های این مدل؛ شیت فیدر این بدان معنی است که اسکنرهای ورق از اسکنرهای تخت کوچکتر هستند. اسکنر ورق کاغذ در واقع عملکرد چاپی دارد.
یعنی به جای انعقاد کاغذ روی سر دستگاه، آن را درون سینی دستگاه قرار میدهیم تا اسکنر کاغذ را به داخل ببرد و پس از عکس گرفتن از محتویات کاغذ، آن را به سمت دیگر دستگاه منتقل می کند.
نیازی به گفتن نیست، اگر اسکنر ورق خورده از کیفیت و ساخت خوبی برخوردار نیست. مطمئناً حرکت کاغذ هنگام اسکن کردن مطالب آن بر کیفیت فایل خروجی تأثیر می گذارد.
اسکنر مدل پلاتر
اسکنر پلاتر در واقع اسکنری است که ما برای انتقال تصاویر به نقشه های بزرگ یا سایر اسناد چاپ شده در سیستم خود از آن استفاده می کنیم. این مدل دستگاه معمولاً برای اسکن اسنادی با اندازه کاغذ A3 و بزرگتر استفاده می شود.
8 نکته ای مهم برای خرید اسنکر که نمیدانید:
1. انتخاب نوع
برای خرید اسکنر مناسب کارشما اولین چیزی که باید به آن توجه کنید نوع آن است که در ابتدای این مطلب به آن پرداختیم اگر قسمت قبل را مطالعه نکرده اید برگردید و دوباره با انواع اسکنر های موجود در بازار آشنا شوید
2. توجه به سرعت اسکن
عامل مهم بعدی در هنگام انتخاب اسکنر سرعت دستگاه است. سرعت عملکرد اسکنر به عنوان چاپگر صفحه در هر دقیقه اندازه گیری می شود. البته اسکنرهای پرسرعت برای کارهای دفتری و بایگانی اسناد دیجیتال بسیار بهتر هستند
3. سایز دستگاه اسکنر
هنگامی که نوع اسکنر خود را انتخاب کردید، وقت آن است که به اندازه دستگاه توجه کنید. برای این منظور بهتر است ضمن توجه به اندازه کوچک و بزرگ دستگاه مورد نظر خود و همچنین مناسب بودن آن برای محیطی که در آن استفاده می شود، به اندازه کاغذ قابل استفاده دستگاه توجه کنید. استفاده شده. برخی اسکنرها نمی توانند اسناد بزرگتر از A4 را اسکن کنند.
4. توجه به دقت Scanner
وضوح تصویر در PPI است. مفهوم PPI در واقع به معنی پیکسل در هر اینچ است. که به معنی تعداد پیکسل های کپی شده در هر اینچ خطی است. به این مقادیر میکروگراف یا وضوح تصویر گفته می شود.
PPI مفهومی برای تعیین کیفیت پرونده ها برای کاربردهای مختلف است. این مقدار برای برنامه های مختلف با مقادیر مختلف تنظیم شده است. هرچه تعداد PPI دستگاه شما بیشتر باشد، دقت اسکنر شما نیز بیشتر خواهد بود. زیرا توانایی ضبط نقاط زیادتری در هر اینچ نسبت به تصویر اسکن شده را دارد.
5. انتخاب اسکن دورو یا تک رو
برخی از این مدل های دستگاه می توانند از دو طرف اسناد شما اسکن کنند، در حالی که دیگران این کار را از یک طرف انجام می دهند، اسکنرهای دوبلکس یا اسکنر های دو رو قیمت بسیار بالاتری نسبت به سایر اسکنرهای معمولی موجود در بازار به فروش می رسند. این دستگاه ها برای کسانی که نیاز به اسکن پرونده های تکراری به تعداد زیاد دارند مناسب است.
6. قابلیت ADF
فیدر اتوماتیک اسناد یا ADF یکی از وسایل جانبی است که اسکنرها می توانند داشته باشند. این ویژگی گرچه قیمت دستگاه را گران می کند، اما کار شما را آسان تر می کند و کافی است با توجه به ظرفیت ADF دستگاه، اسناد مورد نیاز برای اسکن را در سینی اسکنر روی دستگاه قرار دهید. عمل اسکن را به صورت خودکار انجام شود.
7. آشنایی با نوع هد دستگاه
اسکنر شما یا دارای یک هد CCD است یا شرکتی که آن محصول را تولید کرده ایت آن را به یک هد CIS مجهز کرده است. در مورد تفاوت بین دو هد، بدانید که اگر کیفیت برای شما مهم اس ، شما باید دستگاه هایی با هد CCD انتخاب کنید و اگر مصرف برق دستگاه شما برای شما مهم است ، مدل های CIS برای شما بهتر است.
8. توجه به قیمت اسکنر
در نکات قبل با راهنمای خرید اسکنر آشنا شدیم در ادامه ای مطلب برای سهولت در انتخاب شما عزیزان 10 مدل از بهترین مارک های اسنکر موجود در بازار را نقد و بررسی کرده ایم تا هنگام انتخاب و خرید این نوع محصولات دچار سردرگمی نشوید.
30 مدل از پرفروش ترین اسکنر های موجود در بازار
ضمن تشکر امیدواریم این مطلب در راستای انتخاب و خرید بهترین مارک اسکنر مفید بوده باشد در ادامه ای مطلب خواندن بهترین پرینترهای لیزری خانگی و بهترین پرینترهای جوهر افشان اچ پی، کانن و اپسون را نیز به شما همراهان عزیز توصیه میکنیم.