بهترین مارک پرزگیر لباس برقی و دستی در بازار

دسته بندی ها: خانه و آشپزخانه, لوازم خانگی برقی
بروزرسانی: ۰۴ آبان ۹۹
زمان مطالعه: 10 دقیقه
هیچ نظر
احتمالاً برای شما هم پیش آمده است که بعد از شستن لباس، متوجه شوید که خزه، مو یا انواع مختلف مو به آنها می چسبد. بیشتر قسمتهای پر کننده مربوط به لباسهای مخملی و پشمی است که پارچه های آنها تراکم بالایی دارد.
وجود این موها علاوه بر احساس ناخوشایند آنها باعث می شود لباس ها پیر و کمرنگ به نظر برسند. این خزه بیشتر در مناطقی ایجاد می شود که بافت بیشترین حرکت و فرسایش را دارد، مانند کشاله ران و زیر زانو.
روش های زیادی برای از بین بردن کرک ها و پرز ها از لباس وجود دارد. اما هنگامی که پرز ها با موهای ریز و مو همراه باشد، حتی شستشو نیز نمی تواند از شر این موها خلاص شود. در این موارد، ما بهترین پرزگیر لباس را ارائه می دهیم که می تواند به صورت دستی و برقی استفاده شود. ابزاری که با مکانیزم فوق العاده ساده لباس پوشیدن را آسان می کنند.
حتی اگر مشکلات زیادی در پرزهای لباس خود نداشته باشید، انواع مختلف پرز به پاک شدن سریع گرد و غبار و مواد خارجی از لباس کمک می کند. برای صرفه جویی در وقت، برای آشنایی بیشتر با انواع پرزگیر لباس در ادامه ای مطلب باما همراه باشید.
پرزگیر لباس چیست و چه کاربردی دارد؟
اگر لباسهای شما پر از خزه و کرک شده است و ظاهر اصلی خود را از دست داده نگران نباشید. امروزه، ابزاری برای همه وجود دارد و تقریباً برای هر مشکلی در بازار متنوع صنایع و محصولات راه حلی وجود دارد. پرزگیر های دستی و برقی نیز برای حل چنین مشکلاتی موجود است. دستگاه پرزگیر لباس می تواند پرزها و لباسهای زیر را برداشته و جلوه مطلوبی را به آنها بدهد. علاوه بر لباس، می توان از این ابزار برای از بین بردن گرد و غبار، خزه و موارد مشابه و تمیز کردن مبل، صندلی و … استفاده کرد.
همانطور که از نامش پیداست، این دستگاه برای گرفتن خزه استفاده می شود. البته برنامه های متنوع دیگری نیز می توان برای آن در نظر گرفت. به عنوان مثال ، صاحبان حیوانات خانگی به خوبی می دانند که موی حیواناتی مانند سگ و گربه به فرش و مبل می چسبد. با یک پرزگیر می توان موهای حیوانات را به راحتی از وسیله های مختلف جدا کرد.
آشنایی با انواع پرزگیر لباس
پرزگیرهایی که در بازار می بینید در دو نوع برقی و دستی و صدها مدل مختلف تولید می شوند. پرزگیرهای دستی ساده و ارزان هستند. اما معمولاً باید هر بار که مواد مصرفی را استفاده می کنید را تغییر دهید.
در بعضی از مدل ها، موها در محفظه ای جمع می شوند یا توسط برس پرزگیر بسته می شوند که باید به صورت دستی برداشته شوند. برخلاف پرزگیرهای دستی، مدل های الکتریکی کارایی بیشتری دارند و سری آنها ثابت است. بنابراین نیازی به جایگزینی آنها نیست.
پرزگیرهای دستی
مدل های دستی موجود در بازار به شکل و روش های مختلف طراحی شده اند. محبوب ترین و پرفروش ترین مدل طراحی غلتک را دارد. می توانید این مدل ها را به صورت شانه یا برس درون کیف قرار دهید و به محض احساس نیاز از آنها استفاده کنید.
یک صفحه کاغذی چسبناک دور یک رول قرار می گیرد و غلتاندن کرک روی لباس باعث چسبیدن مو و کرک به این صفحه می شود. مدل های دستی سبک و ارزان هستند.
مدل های دارای غلتک کوچک برای استفاده در سطوح بزرگ مانند فرش و مبل مناسب نیستند. در عوض، همان غلتک ها در اندازه های بزرگتر یا برخی از مدل های شانه موجود هستند که به راحتی خزه و موکت و کاناپه را جمع می کنند.
پرزگیرهای برقی
برخلاف مدل های دستی، کرک گیر های برقی دارای یک تیغه چرخان هستند که وقتی روی پارچه قرار می گیرند، پرزها را از سطح جدا می کند. بنابراین برای استفاده از آنها نیازی نیست که دستان خود را کاملاً حرکت دهید و پرزگیر سطح مورد نظر شما را تمیز می کند.
استفاده از این مدل کاملا سلیقه ای است. اگر از پارچه های پشمی، کتان و پارچه ای کتان و بافتنی که بسیار کرکی هستند استفاده می کنید ، بهتر است از پرزگیرهای برقی استفاده کنید. زیرا با چرخاندن تیغه و روشن شدن پارچه ، تمام پرزهای پیراهن، کت و شلوار و هر نوع لباس دیگری را از بین می برند.
پرزگیر دستی بخریم یا پرزگیر برقی؟
عملیات پرزگیری لباس با هر دو این وسیله ها امکان پذیر است با این حال، قبل از انتخاب یکی از این دو مدل، بد نیست که عوامل زیر را در نظر بگیریم:
- پرزگیر های برقی معمولاً با تیغه فلزی باد می شود و به سرعت روی سطح پارچه می چرخد. برای استفاده مداوم از این دستگاه، باید محفظه دستگاه را مرتباً خالی کنید. در غیر این صورت قدرت مکش موتور کاهش می یابد.
- پرزگیرهای دستی دارای سری یکبار مصرف چسبی هستند. بنابراین، شما باید مرتباً سری آنها را تعویض کنید تا پرز ها را به خوبی جذب شوند. برای مدل های برقی، این سری ثابت است و نیازی به تعویض نیست.
- پرزگیر های برقی گزینه مناسب برای کت و شلوارهای خاص و لباس هایی است که کاملاً از آنها مراقبت می کنید. در عین حال، پرزگیر های پرز دستی در از بین بردن گرد و غبار و موهای چسبیده به لباس موثرتر هستند.
نکاتی که برای خرید پرزگیر لباس باید بدانید:
جنس تیغه های محصول
اولین نکته ای که هنگام خرید پرزگیر لباس برقی باید به آن توجه کنید جنس تیغه ها است که بهترین پرزگیر لباس برقی از تیغه های استیل ضد زنگ ساخته شده است، ناگفته نماند توجه داشته باشید که تیغه های پرزگیر قابلیت جدا شدن داشته باشند.
جابجایی راحت و قابل حمل بودن
از آنجا که کار با این دستگاه به فضای زیادی احتیاج دارد و با حرکات افقی و عمودی همراه است، بی سیم بودن پرزگیر میتواند بسیار کارآمد باشد و به شما دسترسی خوبی به کار دهد. علاوه بر این، هنگام شارژ مجدد، این دستگاه به شما امکان حمل آسان آن را می دهد. به این ترتیب می توانید آن را در کیف حمل کنید.
توان دستگاه
توان این دستگاه در حدود 3 تا 6 وات است که به نظر می رسد براساس کاری که انجام می دهد کافی باشد. اگر موتور بیش از آنچه گفته شد قدرت داشته باشد، مصرف باتری به میزان قابل توجهی افزایش می یابد. و اگر قابل شارژ نیست، باید مرتباً باتری را عوض کنید.
شستشوی آسان
از آنجا که کرک ارتباط مستقیمی با مو و پرز دارد، توانایی تمیز کردن و شستشو هم برای دستگاه و هم برای کاربر ضروری است. هنگام خرید دستگاهی را انتخاب کنید که قطعات آن به راحتی جدا شود و دارای محفظه کرکی باشد، در این صورت می توانید محفظه کرکی را به راحتی تمیز کنید.
منبع انرژی
به دلیل جابجایی زیاد کرک گیر در حین کار ، اتصال مستقیم به پریز برق می تواند دسترسی را محدود کرده و حرکت را در حین کار مختل کند تا تمام قسمتهای لباس را مختل کند. هنگام خرید حتما دستگاهی را خریداری کنید که شارژ شود یا باتری داشته باشد. این منبع تغذیه به شما امکان حرکت در هر مکان را می دهد.
در نکات قبل با راهنمای خرید پرزگیر لباس آشنا شدیم در ادامه ای مطلب برای سهولت در انتخاب شما عزیزان فهرستی از بهترین و پرفروش ترین پرزگیر های لباس دستی و برقی را معرف میکنیم باما همراه باشید.
30 مدل از بهترین پرزگیر های لباس موجود در بازار
ضمن تشکر امیدواریم این مطلب در راستای انتخاب و خرید پرزگیر مفید بوده باشد در ادامه ای مطلب خواندن سبد رخت چرک حصیری و پلاستیکی و بهترین آون توستر را نیز به شما همراهان عزیز توصیه میکنیم.