بهترین منابع غذایی منیزیم – علائم و عوارض کمبود منیزیم سلامتی بدن

منیزیم
چکیده این مطلب :

دسته بندی ها: مواد معدنی

بروزرسانی: ۲۹ دی ۹۸

زمان مطالعه: 9 دقیقه

هیچ نظر

علل و علائم کمبود منیزیم که عوارض زیادی برای سلامتی بدن دارد. بس باما همراه باشید تا با بهترین منابع غذایی منیزیم و مکمل ها منیزیم بیشتر آشنا شوید

فهرست مطالب

منیزیم یکی از هفت ماده معدنی اساسی بدن است ، بنابراین باید در مقادیر نسبتاً زیاد ، حداقل 100 میلی گرم در روز مصرف شود و خوردن مقدار کافی از آن ممکن است به جلوگیری از بروز استخوان ، قلب و عروق ، دیابت و سایر عملکردها کمک کند ، اما منابع منیزیم چیست؟ علائم و علل کمبود منیزیم چیه؟ برای یافتن جواب در ادامه مقاله باما همراه باشید

علائم کمبود منیزیم

کمبود منیزیم بسیار نادر است ، اما ممکن است در افراد مسن تأثیر بگذارد و ممکن است ناشی از مصرف بیش از حد الکل و برخی از شرایط سلامتی مانند: یک اختلال گوارشی و استفاده از برخی داروها باشد.

علائم کمبود منیزیم شامل بی اشتهایی ، استفراغ ، حالت تهوع ، خستگی و ضعف است و علائم پیشرفته تر شامل موارد زیر است:

  • دلهره و سوزن سوزن شدن.
  • گرفتگی عضلات ، تشنج.
  • شخصیت تغییر می کند.
  • ضربان قلب و گرفتگی آن تغییر می کند.

عوارض کمبود منیزیم عبارت اند از:

  • مقاومت به انسولین کاهش یافته است.
  • سندرم متابولیک.
  • بیماری عروق کرونر قلب.
  • پوکی استخوان
  • کمبود منیزیم می تواند به میزان کم کلسیم یا پتاسیم در خون منجر شود.

کمبود منیزیم با مقاومت به انسولین ،سندرم متابولیک ،بیماری عروق کرونر قلب و پوکی استخوان همراه است.کمبود منیزیم همچنین می تواند به کلسیم پایین یا سطح پتاسیم پایین در خون منجر شود .

فواید منیزیم برای سلامتی بدن

فواید منیزیم برای سلامتی بدن
فواید منیزیم برای سلامتی بدن

بدن انسان حاوی حدود 25 گرم منیزیم است که 50 تا 60 درصد آن در اسکلت ذخیره می شود و مابقی در ماهیچه ها ، بافت های نرم و مایعات بدن یافت می شود.

منیزیم یکی از مواد معدنی ضروری برای بدن است که بدن باید مقادیر نسبتاً زیادی از آن را حداقل 100 میلی گرم در روز مصرف کند.

مصرف کافی منیزیم می تواند به جلوگیری از استخوان ، سیستم قلبی عروقی ، دیابت و سایر عملکردها کمک کند ، بنابراین نظارت بر علائم کمبود منیزیم برای اطمینان از به دست آوردن این مزایا ضروری است:

بیشتر بخوانید:علائم کمبود ویتامین D چیست – بهترین منابع خوراکی ویتامین D

1. سلامت استخوان

منیزیم برای تشکیل استخوان بسیار مهم است زیرا به جذب کلسیم در استخوان کمک می کند و در تحریک ویتامین D که برای سلامتی استخوان در کلیه ها ضروری است نقش دارد.

مصرف بهینه منیزیم با افزایش تراکم استخوان ، بهبود تشکیل استخوان و همچنین خطر کمتر پوکی استخوان در زنان یائسه همراه است.

2. جذب کلسیم

کلسیم و منیزیم برای حفظ سلامتی استخوان و جلوگیری از پوکی استخوان از اهمیت زیادی برخوردار است ، بدون منیزیم ، خوردن مقادیر زیادی کلسیم می تواند خطر کلسیفیکاسیون شریانی ، بیماری قلبی عروقی و سنگ کلیه را افزایش دهد.

3. دیابت

منیزیم نقش مهمی در متابولیسم کربوهیدرات و گلوکز دارد و مطالعات متعددی باعث افزایش مصرف منیزیم با ریسک پایین دیابت شده است .

4- سلامت قلب

منیزیم برای حفظ سلامت ماهیچه ها از جمله عضله قلب لازم است و خطر ابتلا به بیماری های مختلف قلبی را کاهش می دهد.

5- میگرن

منیزیم ممکن است به جلوگیری یا تسکین علائم میگرن کمک کند.

6. سندرم قبل از قاعدگی

مقدار کافی منیزیم به ویژه با ویتامین B6 می تواند به تسکین علائم سندرم قبل از قاعدگی مانند نفخ ، بی خوابی ، تورم پا ، افزایش وزن و درد پستان کمک کند.

7. اضطراب را تسکین دهید

سطح منیزیم پایین یا تغییر در نحوه برخورد با آن با افزایش سطح اضطراب مرتبط است.

بهترین منابع منیزیم چیست؟

بهترین منابع منیزیم
بهترین منابع منیزیم

بهترین منابع غذایی منیزیم عبارتند از: آجیل ، دانه ها ، سبزیجات سبز تیره ، غلات کامل و حبوبات ، زیرا منیزیم به برخی از غلات صبحانه و سایر غذاهای غنی شده اضافه می شود.

در اینجا پاسخ این سؤال وجود دارد: منیزیم کجا یافت می شود و برخی منابع خوب منیزیم:

منیزیم هنگام تصفیه (لایه برداری) از گندم از بین می رود ، بنابراین بهتر است غلات و محصولات نان تهیه شده از غلات کامل را انتخاب کنید ، و باید بدانید که بیشتر میوه ها ، گوشت و ماهی از نظر منیزیم کم هستند.

علائم کمبود منیزیم با به دست آوردن منیزیم مانند آجیل ، دانه ، سبزیجات سبز تیره ، غلات کامل و حبوبات قابل پیشگیری است . منیزیم نیز به برخی از غلات صبحانه و سایر غذاهای غنی شده اضافه می شود.

در اینجا منابع خوبی از منیزیم آورده شده است:

منبع منیزیموزنمقدار گرم
دانه های آفتابگردان بوداده خشک1 فنجان512 میلی گرم
دانه کنجد بو داده1 اونس101 میلی گرم
بادام کباب شده1 فنجان420 میلی گرم
اسفناج آب پز 1 فنجان78 میلی گرم
پنیر کباب شده1 اونس74 میلی گرم
غلات گندم خرد شدهدو بیسکویت بزرگ 61 میلی گرم
شیر سویا1 فنجان61 میلی گرم
لوبیای سیاه پخته شده1 فنجان120 میلی گرم
جو دوسر پخته شده 1 فنجان58 میلی گرم
گل کلم پخته شده 1 فنجان 51 میلی گرم
کره بادام زمینی 2 قاشق غذاخوری 49 میلی گرم
میگو خام 4 اونس48 میلی گرم
نخود فرنگی نخود سیاه پخته شده 1 فنجان92 میلی گرم
برنج قهوه ای پخته شده است1 فنجان 84 میلی گرم
کنسرو لوبیا 1 فنجان70 میلی گرم
شیر گاو کامل 1 فنجان33 میلی گرم
موز ​متوسط 33 میلی گرم
نان گندمکامل یک اسلاید 23 میلی گرم

درمان علائم کمبود منیزیم

مکمل های منیزیم برای خرید در داروخانه ها در دسترس هستند ، اما بهتر است از طریق مواد غذایی هر نوع ویتامین یا مواد معدنی تهیه شود ، زیرا مواد مغذی در ترکیب با سایر مواد مغذی به بهترین وجه کار می کنند.

بسیاری از ویتامین ها ، مواد معدنی و گیاهان دارویی به طور یکنواخت کار می کنند ، به این معنی که جمع آوری آنها باعث می شود مزایای سلامتی بیشتری نسبت به مصرف جداگانه آنها داشته باشد.

بهتر است برای تأمین نیاز روزانه منیزیم به یک رژیم غذایی سالم و متعادل توجه کنید و از مکمل های غذایی به عنوان یک احتیاط اما تحت نظارت پزشکی استفاده کنید.

دوزهای مصرف شده در مکمل ها نیز باید در هنگام درمان علائم کمبود منیزیم مورد توجه قرار گیرند اگرچه عوارض جانبی کمیاب هستند ، اما مقدار زیاد آن ممکن است باعث ایجاد مشکل در دستگاه گوارش ، گرفتگی و اسهال شود ، اما دوزهای بسیار زیاد ممکن است باعث فشار خون پایین ، احتباس ادرار و گاهی اوقات حتی ممکن است برسد. برای از دست دادن کنترل سیستم عصبی و ایست قلبی.

بیشتر بخوانید:منابع فسفر و علائم کمبود، عوارض کمبود فسفر برای سلامتی بدن

علائم منیزیم اضافی در بدن و چگونه می توان آن را تشخیص داد و درمان کرد؟

بهترین منابع منیزیم

افزایش هیپرماژنی منیزیم بدن بیانگر مقدار زیاد منیزیم در جریان خون است ، یک بیماری نادر که معمولاً در اثر نارسایی کلیه یا اختلال در عملکرد کلیه ایجاد می شود ، با مقاله زیر همراه باشید تا  علائم و دلایل افزایش منیزیم در بدن را بدانید و چگونه می توان آن را تشخیص داد و درمان کرد؟

علائم منیزیم اضافی در بدن

منیزیم از جمله عملکردهای دیگر در سلامت استخوانها ، عملکردهای قلبی عروقی و انتقال دهنده عصبی نقش دارد.بیشتر منیزیم در استخوانها ذخیره می شود.بنابراین بیش از حد آن علائم زیر ظاهر می شود:

  • حالت تهوع
  • استفراغ
  • ضعف عصبی.
  • فشار خون غیر طبیعی است.
  • قرمزی یا شکوفه.
  • سردرد
  • مقادیر بالای منیزیم در خون می تواند منجر به مشکلات قلبی ، مشکل در تنفس و شوک شود.
  • در موارد شدید ، افزایش منیزیم می تواند منجر به اغما شود.

درصد طبیعی منیزیم در بدن چقدر است

یک بدن سالم در هر زمان سطح 1.7 تا 2.3 میلی گرم در دسی لیتر (میلی گرم در دسی لیتر) منیزیم را حفظ می کند.

سطح بالای منیزیم 2.6 میلی گرم در دسی لیتر یا بالاتر است.

دلایل منیزیم زیاد

هیپراگمانسمی نادر است و هنگامی اتفاق می افتد که مقدار زیادی منیزیم در خون وجود دارد ، در افراد سالم منیزیم بسیار کمی در خون وجود دارد. دستگاه گوارش و کلیه ها میزان منیزیم را که بدن از مواد غذایی جذب می کند و نحوه دفع ادرار را تنظیم می کند.

بیشتر موارد هیپرمگنزمی ناشی از موارد زیر است :

نارسایی کلیه

برای مبتلایان به نارسایی کلیه ، ممکن است هیپرماژسمی رخ دهد ، زیرا فرایندی که سطح منیزیم بدن را در حد نرمال نگه می دارد ، در افراد دارای نارسایی کلیه و بیماری کبد در آخرین مراحل آن به درستی انجام نمی شود.

هنگامی که کلیه ها به درستی کار نمی کنند ، قادر به خلاص شدن از شر منیزیم اضافی نیستند ، و این باعث می شود فرد احتمال تجمع مواد معدنی در خون را بیشتر کند.

برخی از درمان های بیماری مزمن کلیه ، از جمله مهار کننده های پمپ پروتون ، می توانند خطر ابتلا به هایپرماژنیسم را افزایش دهند.

سوء تغذیه و الکلیسم عوامل خطر دیگری در افراد مبتلا به بیماری مزمن کلیه است.

بیشتر بخوانید:علائم کمبود پتاسیم و عوارض کمبود پتاسیم برای سلامتی بدن+ بهترین منابع غذایی پتاسیم

دلایل دیگر

برای فرد مبتلا به عملکرد طبیعی کلیه نادر است که دچار کمبود مایع خون می شود و علائم آن معمولاً خفیف است. از دیگر علل افزایش منیزیم در خون می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • درمان لیتیوم.
  • کم کاری تیروئید.
  • بیماری آدیسون.
  • سندرم شیر قلیایی.
  • داروهای حاوی منیزیم مانند برخی از ملین ها و آنتی اسیدها.
  • هایپرکلسمی خانوادگی.
  • این بیماری ممکن است در فرد تحت درمان با مصرف بیش از حد دارو با مسهلهای حاوی منیزیم نیز ایجاد شود.
  • زنانی که منیزیم را به عنوان درمانی برای پره اکلامپسی مصرف می کنند ، در صورت زیاد دوز آنها نیز در معرض خطر هستند.

تشخیص افزایش منیزیم

  • افزایش منیزیم با آزمایش خون تشخیص داده می شود و میزان منیزیم در خون نشانگر شدت آن است.
  • سطح طبیعی منیزیم از 1.7 تا 2.3 میلی گرم در دسی لیتر است و بالا رفتن منیزیم تا حدود 7 میلی گرم در دسی لیتر می تواند باعث علائم خفیفی از جمله گرگرفتگی ، حالت تهوع و سردرد شود.
  • میزان منیزیم بین 7 تا 12 میلی گرم در دسی لیتر می تواند بر قلب و ریه ها اثر بگذارد ، و مقادیر زیاد می تواند منجر به استرس شدید و فشار خون پایین شود.
  • سطح بالای 12 میلی گرم در دسی لیتر می تواند منجر به فلج عضلانی و بیش فعالی بدن شود و هنگامی که سطح بالای 6/15 میلی گرم در دسی لیتر باشد ، این ممکن است منجر به اغما شود.

درمان منیزیم اضافی

  • اولین قدم در درمان هیپرماژمزی شناسایی و متوقف کردن منبع اضافی منیزیم است ، سپس از یک منبع کلسیم داخل وریدی (IV) برای کاهش علائمی مانند تنفس ضعیف ، ضربان قلب نامنظم ، فشار خون پایین و همچنین یک اثر عصبی استفاده می شود.
  • از کلسیم ، دیورتیک ها یا قرص های آب نیز می توان به صورت داخل وریدی استفاده کرد ، به بدن کمک می کند منیزیم اضافی را از بین ببرد.
  • افراد مبتلا به اختلال عملکرد کلیه یا افرادی که سطح منیزیم بیش از حد دارند ، ممکن است در صورت نارسایی کلیه به دیالیز احتیاج داشته باشند یا اینکه هنوز سطح منیزیم بعد از درمان زیاد است.

علائم کمبود منیزیم در کودکان

کودک که نیازهای غذایی خود را از آن دریافت می کند ، مورد بازدید پزشک قرار نمی گیرد. و البته یکی از مهمترین مواد معدنی بدن منیزیم است ، بنابراین شناخت علائم و نشانه های کمبود منیزیم در کودکان بسیار مهم است و این همان چیزی است که ما امروز در این مقاله ارائه خواهیم داد

اهمیت منیزیم

بدن انسان حاوی حدود 25 گرم منیزیم است که 50 تا 60 درصد آن در اسکلت ذخیره می شود و مابقی در ماهیچه ها ، بافت های نرم و مایعات بدن یافت می شود.

منیزیم یکی از هفت ماده معدنی اساسی بدن است ، بنابراین باید در مقادیر نسبتاً زیادی مصرف شود ، حداقل 100 میلی گرم در روز برای بزرگسالان ، و خوردن مقدار کافی از آن ممکن است به جلوگیری از بروز مشکلات در استخوان ها ، سیستم قلبی عروقی ، دیابت و سایر عملکردها کمک کند. .

میزان منیزیم مورد نیاز کودکان است

از بدو تولد تا 6 ماه = 30 میلی گرم

گروه سنیمقدار برحسب میلی گرم در روز
از 7 تا 12 ماه75 میلی گرم
از 1 تا 3 سال80 میلی گرم
از 4 تا 8 سال130 میلی گرم
از 9 تا 13 سال240 میلی گرم
از 14 تا 18 سال410 مرد - 360 زن

علائم کمبود منیزیم در کودکان

علائم و نشانه هایی که نشان می دهد کودکان ممکن است به منیزیم بیشتری احتیاج داشته باشند شامل موارد زیر است:

  1. پیچش عضلانی ، تنش و اسپاسم مخصوصاً در عضلات کوچک مانند عضلات پلک و گرفتگی ساق پا.
  2. اضطراب ، اضطراب و تحریک بیش از حد.
  3. حملات هراس
  4. بی خوابی و مشکل در خواب.
  5. دشواری توجه به چیزی برای مدتی.
  6. بیش فعالی
  7. دندان ها را فشار دهید.
  8. حساسیت به سر و صدا.
  9. ضعف و بی حالی در عضلات.
  10. یبوست

بیشتر بخوانید:نقش آهن در بدن چیست؟ علائم و علل کمبود آهن چیست؟

منیزیم کجا یافت می شود؟

منیزیم در بسیاری از منابع غذایی یافت می شود و درمان کمبود منیزیم معمولاً از دریافت آن از مواد غذایی به مقدار لازم شروع می شود .بهترین منابع غذایی منیزیم موارد زیر است:

  • آجیل و دانه های روغنی
  • سبزیجات برگ تیره.
  • غلات کامل
  • حبوبات
  • غلات صبحانه و سایر غذاهای غنی شده
  • جو دوسر
  • موز
  • شیر گاو پر چربی است.

اگرچه منیزیم در سلامت استخوان ، عملکرد قلبی عروقی و بسیاری از کارکردهای دیگر نقش دارد ، اما وقتی در بدن در حد لازم افزایش یابد ، بسیاری از علائم پاتولوژیک از جمله موارد زیر رخ می دهد:

  • حالت تهوع و استفراغ.
  • ضعف عصبی.
  • فشار خون غیر طبیعی است.
  • قرمزی یا شکوفه در رنگ پوست.
  • سردرد
  • مقادیر بالای منیزیم در خون می تواند منجر به مشکلات قلبی ، مشکل در تنفس و شوک شود.
  • در موارد شدید ، افزایش منیزیم می تواند منجر به اغما شود.

مکمل های منیزیم

مکمل های منیزیم
مکمل های منیزیم

مکمل های منیزیم به عنوان مکمل غذایی برای افرادی که کمبود منیزیم دارند استفاده می شود ، اگرچه یک رژیم متعادل معمولاً تمام منیزیم مورد نیاز خود را در اختیار فرد قرار می دهد. مکمل های منیزیم معمولاً برای جبران از بین رفتن منیزیم در نتیجه یک بیماری خاص یا درمان با برخی داروهای دیگر استفاده می شود.

کمبود منیزیم ممکن است منجر به تحریک ، ضعف عمومی عضلات و ضربان قلب نامنظم شود. منیزیم تزریقی فقط توسط و تحت نظر پزشک شما تجویز می شود ، بعضی از مکمل های منیزیم به صورت نسخه در دسترس هستند و برخی دیگر نیازی به نسخه برای استفاده ندارند.

اهمیت رژیم

برای رسیدن به سلامتی خوب ، لازم است یک غذای متعادل و متنوع میل کنید ، بنابراین رژیم غذایی سالم را که توسط پزشک معالج خود توصیه می شود ، دنبال کنید. بهترین منابع غذایی منیزیم شامل سبزیجات برگ ، آجیل ، نخود فرنگی و حبوبات است و رژیم غذایی پرچرب ممکن است منیزیم کمتری جذب کند.

مقدار روزانه موردنیاز منیزیم به چندین روش مختلف تعیین می شود. دوزهای مکمل منیزیم به شرح زیر است:

  • کپسول
  • قرص های طولانی تر
  • قرص
  • پودر
  • قرص های جویدنی.

بیشتر بخوانید:علائم و عوارض کمبود کلسیم سلامتی بدن+ بهترین منابع غذایی کلسیم

قبل از استفاده از مکمل های منیزیم

هنگام تصمیم گیری در مورد مصرف این داروها ، باید تعادل هر یک از اثرات درمانی دارو با عوارض جانبی ناشی از مصرف آن را در نظر بگیرید و این تصمیم توسط شما و پزشک شما گرفته خواهد شد ، بنابراین باید موارد زیر را در نظر بگیرید:

آلرژی

شما باید تاکنون به پزشک خود اطلاع دهید که در این گروه به هر نوع حساسیتی نسبت به این دارو یا هر نوع داروی دیگری وجود داشته باشد ، و همچنین باید در صورت بروز هرگونه حساسیت اعم از مواد غذایی خاص ، مواد نگهدارنده یا حیوانات به شما اطلاع داده شود. برای محصولات بدون نسخه ، لطفاً عناصر بسته را با دقت بخوانید.

در کودکان

هیچ مطالعه پزشکی مناسبی برای روشن شدن رابطه سن و تأثیر این دارو ، ایمنی از نظر کاربردی انجام نشده است. هنوز تأثیر مکمل منیزیم در کودکان اثبات نشده است.

در سالمندان

بسیاری از داروهای درمانی برای افراد سالخورده به طور مؤثر مورد مطالعه قرار نگرفته است ، بنابراین مشخص نیست که تأثیر این دارو بر روی افراد سالخورده بر بزرگسالان و بزرگسالان جوان است و اطلاعات زیادی در مورد کار مکمل های منیزیم بین سالمندان و بزرگسالان وجود ندارد ، اما اطلاعاتی در دست نیست. مطمئناً این دارو باعث ایجاد عوارض یا مشکلات جانبی مختلف در افراد مسن می شود که در بزرگسالان ایجاد نمی شود.

بارداری

به ویژه لازم است که خانمهای باردار ویتامین ها و مواد معدنی را دریافت کنند و همچنان در طی بارداری مقدار مناسب مکمل ها دریافت شود ، زیرا رشد سالم جنین به میزان تأمین مواد مغذی دریافتی مادر بستگی دارد ، اما در عین حال مصرف مقدار زیادی مکمل غذایی در دوران بارداری می تواند باشد. برای مادر و جنین مضر است.

شیردهی

از اهمیت ویژه ای برخوردار است که زنان شیرده مقدار کافی مواد معدنی و ویتامین ها را دریافت کنند ، به این ترتیب کودک شما ویتامین ها و مواد معدنی مورد نیاز برای رشد صحیح را دریافت می کند ، اما مصرف مقادیر زیادی مکمل های غذایی در دوران شیردهی ممکن است برای مادر و جنین مضر باشد.

تداخلات دارویی

اگرچه داروهای خاصی وجود دارد که برای استفاده در کنار هم مناسب نیستند ، اما در بعضی موارد بهتر است از دو نوع داروی مختلف در کنار هم استفاده شود ، حتی اگر استفاده از آنها در کنار هم دارای برخی از داروهای متقابل باشد.

در این موارد ، پزشک معالج می تواند دوز را تغییر داده و در صورت لزوم اقدامات احتیاطی را انجام دهد ، و این مهم است که پزشک معالج بدانید که آیا شما هر یک از داروهای ذکر شده در زیر را مصرف می کنید ، زیرا تداخلات دارویی زیر با توجه به اهمیت بالقوه آنها انتخاب شده و لازم نیست که شامل همه موارد باشد.

توصیه نمی شود از هیچ دارویی در این گروه با هر یک از داروهای زیر استفاده کنید ، زیرا پزشک معالج شما ممکن است تصمیم به تغییر هر نوع از این داروها در این گروه یا تغییر برخی از داروهای دیگری که شما گرفته اید استفاده کنید.

استفاده از یکی از داروهای زیر با این دسته از داروها ممکن است خطر برخی از عوارض جانبی را افزایش دهد ، اما ممکن است استفاده از یکی از داروهای زیر بهترین درمان برای شما باشد .در صورت تجویز هر دو دارو با هم ، پزشک شما ممکن است دوز درمانی را تغییر داده و مدت زمان استفاده شما یکی از داروها باشد یا هر دو این موارد عبارتند از:

  • دیگوکسین
  • دولوتگراف
  • آسانسور
  • کتوکونازول
  • لوومتادیل
  • گواهینامه
  • مفنامیک اسید
  • سرکوب Movtel
  • مایکوفنولیک اسید
  • فنیتوئین
  • کوینین یک ماده نیمه قلیایی است
  • Raltgraver
  • ریلپوینین

برخی دیگر از تداخلات دارویی

بعضی از این داروها نباید هنگام غذا خوردن قبل یا بعد از آن یا برخی از انواع خاصی از مواد غذایی مورد استفاده قرار گیرند که ممکن است منجر به این تداخلات دارویی شود. استفاده از الکل یا دخانیات با برخی از این داروها ممکن است منجر به این تداخلات دارویی شود ، بنابراین در صورت مصرف این دارو با مواد غذایی ، الکل یا دخانیات باید با پزشک خود مشورت کنید.

برخی دیگر از مشکلات پزشکی

وجود برخی از مشکلات بهداشتی دیگر ممکن است در استفاده از این کلاس از داروها تأثیر بگذارد ، بنابراین در صورت بروز هرگونه مشکل سلامتی دیگر ، حتما با پزشک خود مشورت کنید ، به خصوص:

  • بیماریهای قلبی
  • مشکلات کلیوی.

استفاده درمانی از مکمل های منیزیم

استفاده درمانی از مکمل های منیزیم
استفاده درمانی از مکمل های منیزیم

مکمل های منیزیم باید با وعده های غذایی مصرف شود ، زیرا مصرف مکمل های منیزیم روی معده خالی می تواند باعث اسهال شود. و برای بیمارانی که یک دوز مکمل منیزیم به شکل قرص های با رهایی طولانی مصرف می کنند ، باید قرص ها را به طور کامل بلعیده ، جویدنی یا شکسته نشوند.

در صورت بروز مشکل در بلع قرص ها ، آنها را خرد کرده و آنها را با غذای نرم یا آب سیب بپاشید و ابتدا با پزشک خود مشورت کنید و نباید بیشتر قرص ها را بشکنید. برای افرادی که دوز مکمل منیزیم را به عنوان پودر مصرف می کنند ، پودر را درون یک لیوان آب ریخته و خوب هم زده می کنید.

دوزهای مکمل منیزیم

دوز درمانی این داروها با توجه به بیمار متفاوت خواهد بود ، بنابراین دستورالعمل پزشک معالج را دنبال کنید. اطلاعات زیر شامل دوز متوسط ​​این داروها است و در صورت مشاهده تفاوت در دوز خود ، آن را تغییر ندهید مگر اینکه با پزشک خود مشورت کنید.

دوز دارویی که مصرف می کنید بستگی به قدرت دارویی دارد که در حال معالجه است ، و همچنین به تعداد دوزهایی که در روز استفاده می شود ، زمان موجود بین هر دوز و همچنین مدت زمانی که برای استفاده از دارو تعیین شده است ، بستگی به مشکل بهداشتی دارد که دارو برای آن استفاده می شود.

گروه سنیمقدار برحسب میلی گرم در روز
برای مردان بالغ270 تا 400 میلی گرم در روز.
برای زنان بالغ280 تا 300 میلی گرم در روز.
برای زنان باردار320 میلی گرم در روز.
برای زنان شیردهاز 340 تا 355 میلی گرم در روز.
برای کودکان 7-10 ساله170 میلی گرم در روز.
برای کودکان از 4 تا 6 سال120 میلی گرم در روز.
برای نوزادان تا 3 سال40 تا 80 میلی گرم در روز.

در صورت فراموش شدن یک دوز دارو ، دوز از دست رفته باید رد شود و برنامه دوز برگردانده شود و دوزها نباید دو برابر شوند.

دارو را ذخیره کنید

  • در دمای اتاق و به دور از گرما ، رطوبت و نور مستقیم ذخیره کنید.
  • این دارو یخ زده نیست.
  • دور از دسترس کودکان نگه دارید.
  • داروهای منقضی شده خود را حفظ نکنید ، از پزشک معالج خود در مورد چگونگی خلاص شدن از شر آنها سوال کنید.

بیشتر بخوانید:آنتی اکسیدان چیست؟

عوارض جانبی مکمل منیزیم

با وجود اثرات دارویی لازم برای این مکمل ها ، ممکن است باعث برخی از عوارض جانبی ناخواسته شوند و با کمترین بروز این عوارض جانبی ، مگر در صورت بروز آنها ، شما به مراقبت پزشکی احتیاج داشته باشید. در صورت بروز هر یک از عوارض جانبی زیر باید با پزشک معالج مشورت کنید:

  • سرگیجه
  • غش
  • تحریک پذیری و درد در محل تزریق.
  • فلج عضلات.
  • تنفس مشکل داشت.
  • اسهال

عوارض جانبی که ممکن است در نتیجه مصرف بیش از حد دوز رخ دهد شامل موارد زیر است:

  • تاری دید.
  • زامبی
  • سرگیجه
  • غش
  • خواب آلودگی شدید.
  • افزایش یا کاهش در میزان ادرار.
  • ضربان قلب آهسته.
  • تنفس مشکل داشت.

معمولاً ممکن است برخی از عوارض جانبی که نیازی به مراقبت پزشکی ندارند ، ایجاد شود و در صورت تعدیل بدن به دارو ، ممکن است این عوارض جانبی از بین بروند.در صورت تداوم این عوارض جانبی با پزشک معالج مشورت کنید یا اینکه برای شما آزار دهنده است. در صورت مشاهده هرگونه عارضه جانبی دیگر ، با پزشک مشورت کنید.

منابع:

wikipedia

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا