بهترین گوشی های هواوی 2020 موجود در بازار کدامند؟
دسته بندی ها: کالای دیجیتال, موبایل و لوازم جانبی
بروزرسانی: ۱۱ آذر ۹۹
زمان مطالعه: 8 دقیقه
هیچ نظر
هواوی در ابتدا به عنوان یک شرکت کمتر شناخته شده وارد بازار ایران شد. این شرکت با تولید گوشی های ارزان قیمت و مقرون به صرفه به سرعت در بازار جا افتاد. در سال های اخیر ، هواوی به یکی از نیروهای بازار تبدیل شده و در کنار سامسونگ قرار دارد. البته محدودیت های ایجاد شده برای این شرکت مانع از ورود برخی مدل های گوشی های جدید این شرکت به کشور شد.
همهی ما زمانی که تصمیم به خرید گوشی هوشمند هواوی میگیریم این سوال که بهترین گوشی های هواوی کدام است و در ذهنمان نقش میبندد که کدام محصول را بخریم، چرا که بازار پر از انواع گوشیها با امکانات و قیمتهای مختلف است، و انتخاب دستگاهی که دقیقا مطابق با نیازهای ما باشد کار سادهای نیست.
امروز اما نوبت غول چینیهاست! بله دقیقا دربارهی هواوی صحبت میکنیم، شرکتی که جایگاه خود را به خوبی در بازار ایران و جهان تثبیت کرده و در راه رسیدن به کمال گام بر میدارد.در ادامه ای مطلب بهترین گوشی های هواوی 2020 موجود در بازار را معرفی میکنیم باما همراه باشید.
10 مدل از بهترین گوشی های هواوی موجود در بازر
1.هواوی Y8s
وای ۸ اس گوشی اقتصادی از شرکت هواوی است که از ۴ دوربین استفاده میکند، ولی نه به صورت معمول! دو دوربین اصلی ۴۸ مگاپیکسلی و عمق میدان ۲ مگاپیکسلی در قاب پلاستیکی پشتی قرار گرفتهاند، در صورتی که دو دوربین سلفی ۸ مگاپیکسلی و سلفی عمق میدان ۲ مگاپیکسلی درون ناچ بالای نمایشگر قرار دارند، این یعنی باید با ناچ بالای این صفحه نمایش ۶.۵ اینچی کنار بیایید.
این صفحه نمایش که رزولوشن Full hd+ برای آن در نظر گرفته شده از نوع IPS بوده و با داشتن تراکم ۳۹۶ پیکسل بر هر اینچ حدود ۸۳ درصد از پنل جلویی را به خود اختصاص داده است. این نمایشگر انرژی مورد نیاز خود را به وسیلهی باتری ۴۰۰۰ میلی آمپر ساعتی موجود در قاب پشتی تأمین میکند.
هواوی برای بخش سخت افزار گوشی اقتصادی خود به سراغ تراشه کایرین ۷۱۰ رفته که این تراشه پردازنده مرکزی هشت هستهای و پردازنده گرافیکی Mali-G51 را شامل میشود.
از دیگر ویژگیهای وای ۸ اس میتوان وزن ۱۸۰ گرمی، ضخامت ۸.۱ میلی متری، Emui 9.1 بر مبنای اندروید ۹، حسگر اثرانگشت در قاب پشتی و دو نسخه ۶۴ رم ۴ و ۱۲۸ رم ۴ را نام برد.
نقاط مثبت
- استفاده از نمایشگر Full Hd در این بازه قیمتی
- شارژ دهی خوب باتری
- کیفیت رضایت بخش دوربین
- عملکرد مناسب سخت افزاری
- دوربین سلفی دو گانه
نقاط منفی
- فقدان شارژ سریع
- نبود دوربین فوق عریض
- ناچ نسبتاً بزرگ
2.هواوی Y7p
وای ۷ پی مشخصات بسیار نزدیکی به وای ۸ اس دارد و تفاوت اصلی آنها به دو بخش دوربینها و صفحه نمایش برمیگردد، چرا که شرکت چینی در این گوشی رزولوشن نمایشگر را به Hd+ کاهش داده ولی در عوض از سه دوربین در قاب پلاستیکی پشتی بهره برده است که دوربین اصلی سنسور ۴۸ مگاپیکسلی، دوربین فوق عریض سنسور ۸ مگاپیکسلی و دوربین عمق میدان سنسور ۲ مگاپیکسلی دارد.
ناگفته نماند که چیپست کایرین ۷۱۰ گوشی وای ۸ اس در اینجا به کایرین ۷۱۰ اف تغییر کرده است که این چیپست مقدار خیلی کمی قویتر میباشد.
نقاط مثبت
- شارژ دهی خوب باتری
- دوربین سه گانه
- کیفیت مناسب دوربین اصلی
- عملکرد مناسب سخت افزاری
نقاط منفی
- فقدان شارژ سریع
- فقدان سرویسهای گوگل
- نمایشگر میتوانست Full Hd باشد
3. هواوی Nova 7i
اگر قیمت نوا ۵ تی بیشتر از بودجه مورد نظر شما برای خرید گوشی است، باید نگاهی به این محصول بیندازید، گوشی که به نوعی نسخه ضعیفتر پرچمدار هواوی به حساب میآید و از بدنهی تماما پلاستیکی ولی در عین حال زیبا استفاده میکند. این بدنه پلاستیکی که وزن محصول را ۱۸۳ گرم نگه داشته، از چهار دوربین عریض، فوق عریض، ماکرو و عمق میدان با سنسورهای ۴۸، ۸، ۲ و ۲ مگاپیکسلی میزبانی میکند.
دوربین سلفی ۱۶ مگاپیکسلی هم در حفره کوچک بالای نمایشگر قرار گرفته تا صفحه نمایش بتواند ۸۳.۵ درصد از قاب جلو را به خود اختصاص دهد. این صفحه نمایش ۶.۴ اینچی IPS که از رزولوشن ۲۳۱۰×۱۰۸۰ و تراکم ۳۹۸ پیکسل بر هر اینچ بهره میبرد، انرژی مورد نیاز خود را از باتری ۴۲۰۰ میلی آمپر ساعتی با پشتیبانی از شارژ سریع ۴۰ واتی تأمین میکند.
باتری که غیر از صفحه نمایش وظیفه دارد قلب تپنده نوا ۷ آی یعنی چیپست کایرین ۸۱۰ شامل پردازنده مرکزی هشت هستهای و پردازنده گرافیکی Mali-G52 MP6 را تغذیه کند. این مجموعه سخت افزاری قدرت لازم برای رقابت با رقبای هم قیمتی را داراست و میتواند در انجام کارهای مختلف همراه شما باشد.
از دیگر مشخصههای این دستگاه میتوان به تک نسخه ۱۲۸ رم ۸، پشتیبانی از کارت حافظه جانبی (نانو مموری) و حسگر اثرانگشت یکپارچه با دکمه پاور اشاره کرد.
نقاط مثبت
- تراشه قدرتمند کایرین ۸۱۰
- پشتیبانی از شارژ سریع ۴۰ وات
- شارژ دهی بسیار خوب باتری
- عملکرد قابل قبول دوربین در نور روز
نقاط منفی
- فقدان سرویسهای گوگل
- عملکرد ضعیف دوربین فوق عریض در محیطهای کمنور
- نبود فیلم برداری 4k
- کیفیت نه چندان خوب فیلم برداری
- فقدان درگاه میکروی اسدی و کمیاب بودن نانو مموریهای هواوی
4. هواوی Y9a
وای ۹ ای یکی از جدیدترین گوشیهای شرکت چینی است که طراحی جذابی داشته و در قسمت پشتی از چهار دوربین در یک قاب دایرهای بهره میبرد. دوربین سلفی هم به صورت پاپ آپ بوده و در لبهی بالایی قرار گرفته است و این یعنی اینکه نمایشگر ۶.۶۳ اینچی با در اختیار گرفتن حدود ۸۵ درصد از قاب جلویی، هیچ گونه ناچ و بریدگی نداشته و به همین خاطر گذینه بسیار مناسبی برای تماشای فیلم به شمار میآید و لذت مشاهده محتوا را دو چندان میکند.
این نمایشگر از نوع IPS بوده و رزولوشن Full hd+ برای آن در نظر گرفته شده تا بتواند در هر اینچ ۳۹۷ پیکسل ارائه کند. وای ۹ ای از قلب تپندهای به نام مدیاتک هیلو G80 برخوردار است که به شما امکان میدهد به خوبی کارهای روزمره را انجام دهید و همچنین نیم نگاهی به بازیها داشته باشید.
هواوی در بخش باتری به واقع دست و دل بازی به خرج داده و این موضوع به خاطر استفاده از باتری ۴۳۰۰ میلی آمپر ساعتی نیست، بلکه به خاطر استفاده از شارژ سریع ۴۰ وات است! بله کاملا درست خواندید، شارژ سریع ۴۰ واتی در یک میانرده! تحسین برانگیز است، چرا که حتی در پرچمداران هم کمتر شاهد این عدد هستیم و همین فناوری به وای ۹ ای امکان میدهد در ۲۰ دقیقه به شارژ ۵۰ و در مدت ۱ ساعت به شارژ کامل برسد.
بالاخره نوبت به دوربینها رسید، جایی که چینیها به سراغ دوربین اصلی با سنسور ۶۴ مگاپیکسلی ساخت سونی رفتهاند و در کنار آن هم سنسور ۸ مگاپیکسلی برای دوربین فوق عریض، ۲ مگاپیکسلی برای ماکرو و ۲ مگاپیکسلی برای عمق میدان در نظر گرفتهاند.
در آخر بد نیست بدانید که این محصول از حسگر اثرانگشت یکپارچه با دکمه پاور بهره برده و دو دو نسخه ۱۲۸ رم ۶ و ۱۲۸ رم ۸ در دسترس است. (توجه کنید که این گوشی نیز مانند تمام گوشیهای جدید هواوی فاقد سرویسهای گوگل میباشد)
نقاط مثبت
- نمایشگر بدون ناچ و بریدگی
- پشتیبانی از شارژ سریع ۴۰ وات
- شارژ دهی خوب باتری
- طراحی زیبا
- دوربین اصلی با کیفیت خوب
نقاط منفی
- فقدان سرویسهای گوگل
- بدنهی پلاستیکی
- عملکرد نه چندان خوب دوربین فوق عریض
- فقدان درگاه میکروی اسدی و کمیاب بودن نانو مموریهای هواوی
5. هواوی Y9s
اگر نمایشگر بدون بریدگی وای ۹ ای برای شما جذاب است ولی قصد ندارید به اندازهی قیمت آن هزینه صرف کنید، هواوی وای ۹ اس میتواند انتخاب مناسبی برایتان باشد، چرا که از یک نمایشگر ۶.۵۹ اینچی با رزولوشن Full hd+ استفاده میکند که به لطف دوربین سلفی پاپ آپ هیچ ناچ یا حفرهای در آن دیده نمیشود.
این گوشی ۲۰۶ گرمی از فریم آلومینیومی و قاب پشتی شیشهای ساخته شده که از سه دوربین با چینش زیر هم و سنسورهای ۴۸ برای دوربین اصلی، ۸ برای دوربین فوق عریض و ۲ برای دوربین سنجش عمق میدان میزبانی میکند.
زیر این قاب شیشهای یک باتری با ظرفیت ۴۰۰۰ میلی آمپر ساعت قرار گرفته که وظیفه تغذیه کردن صفحه نمایش و همچنین تراشه کایرین ۷۱۰ اف را بر عهده دارد.
این گوشی در یک نسخه ۱۲۸ گیگابایت حافظه داخلی و ۶ گیگابایت حافظه رم ساخته شده و از دیگر مشخصههای کلیدی آن میتوان به Emui 9 بر پایهی اندروید ۹ و حسگر اثرانگشت یکپارچه با دکمه پاور اشاره کرد.
نقاط مثبت
- نمایشگر بدون ناچ و بریدگی
- کیفیت ساخت بالا
- شارژ دهی خوب باتری
- دوربین اصلی با کیفیت مناسب
نقاط منفی
- فقدان شارژ سریع
- سلفی نه چندان خوب
6. هواوی Y8p
اگر به دنبال یک گوشی میانرده از هواوی هستید که در تمام بخشها تعادل داشته باشد و هزینه زیادی هم روی دستتان نگذارد، باید نگاهی به وای ۸ پی داشته باشید، محصولی که به یک نمایشگر ۶.۳ اینچی از نوع OLED با رزولوشن Full Hd+ مجهز شده و به لطف همین نمایشگر از حسگر اثرانگشت اپتیکال زیر نمایشگر بهره میبرد.
این نمایشگر حدود ۸۳ درصد از قاب جلویی را به خود اختصاص داده و دوربین سلفی ۱۶ مگاپیکسلی هم در یک ناچ قطرهای بالای آن دیده میشود. این دوربین به همراه سه دوربین عریض، فوق عریض و عمق میدان با سنسورهای ۴۸، ۸ و ۲ مگاپیکسلی مجموعه دوربینهای وای ۸ پی را تشکیل میدهند که به شکل زیر هم روی قاب پشتی خودنمایی میکنند.
زیر این قاب پلاستیکی باتری ۴۰۰۰ میلی آمپر ساعتی قرار گرفته که باید برای چیپست کایرین ۷۱۰ اف به کار رفته در این گوشی تأمین انرژی کند. این چیپست از پردازنده مرکزی هشت هستهای و پردازنده گرافیکی Mali-G51 میزبانی میکند تا در کنار هم بتوانند قدرت مناسبی برای این میانرده پدید بیاورند.
این محصول در دو نسخه ۱۲۸ رم ۴ و ۱۲۸ رم ۶ تولید شده که میتوانید بنا به نیاز بین آنها انتخاب کنید (برای اجرای چند برنامه و مولتی تسکینگ بهتر قطعا نسخه رم ۶ گیگابایت پیشنهاد میشود). از دیگر ویژگیهای هواوی وای ۸ پی میتوان به وزن ۱۶۸ گرمی، ضخامت ۷.۸ میلی متری و تراکم ۴۱۸ پیکسل بر هر اینچی نمایشگر اشاره کرد.
نقاط مثبت
- نمایشگر Full Hd OLED با کیفیت خوب
- شارژ دهی خوب باتری
- کیفیت مناسب دوربین ها
- حسگر اثرانگشت زیر نمایشگر
- عملکرد مناسب سخت افزاری
نقاط منفی
- فقدان شارژ سریع
- فقدان سرویسهای گوگل
- فقدان درگاه میکروی اسدی و کمیاب بودن نانو مموریهای هواوی
7. هواوی Nova 5t
نوا ۵ تی گوشی خوش دست و با کیفیت از هواوی است که از ترکیب شیشه و فلز در ساخت آن استفاده شده و تنها ۱۷۴ گرم وزن و ۷.۸ میلی متر ضخامت دارد. بخشی از این طراحی خوب به استفاده از نمایشگر ۶.۲۶ اینچی با نسبت ۱۹.۵ به ۹ برمیگردد که حدود ۸۴ درصد از قاب جلو را به خود اختصاص داده است.
این صفحه نمایش IPS که رزولوشن ۲۳۴۰×۱۰۸۰ و تراکم پیکسلی خوب ۴۱۲ برای آن در نظر گرفته شده، انرژی مورد نیاز خود را از طریق باتری ۳۷۵۰ میلی آمپر ساعتی با پشتیبانی از شارژ سریع ۲۲.۵ وات تأمین میکند. این باتری برخلاف حجم تقریبا کم شارژ دهی مناسبی دارد و میتواند با استفاده معمول یک روز کامل شما را همراهی کند.
نوا ۵ تی قدرت خود را از تراشه ۷ نانومتری کایرین ۹۸۰، شامل پردازنده مرکزی هشت هستهای و پردازه گرافیکی Mali-G76 MP10 میگیرد که این مجموعه قدرت کافی برای اجرای بازیهای سنگین را هم داراست و در بخش مولتی تسکینگ نیز به لطف برخورداری از ۶ یا ۸ گیگابایت حافظه رم عملکرد خوبی از خود نشان میدهد.
این تمام ماجرا نیست و در بخش دوربینها هم شاهد حضور سنسور اصلی ۴۸ مگاپیکسلی با اندازه ۱/۲.۰ و اندازه پیکسلی ۰.۸ میکرونی هستیم. دیگر دوربینهای نوا ۵ تی را هم ۱۶ مگاپیکسلی فوق عریض، ۲ مگاپیکسلی ماکرو و ۲ مگاپیکسلی عمق میدان تشکیل میدهند تا این گوشی برای ثبت تمام سوژهها آماده باشد. در قاب جلویی نیز دوربین سلفی ۳۲ مگاپیکسلی درون حفره کوچک بالای نمایشگر قرار گرفته تا فضای بیشتری برای نمایشگر آزاد کند.
از دیگر ویژگیهای این میانرده هواوی میتوان به Emui 10 بر پایهی اندروید ۹ (این گوشی از سرویسهای گوگل برخوردار است)، عدم پشتیبانی از کارت حافظه جانبی و حسگر اثرانگشت یکپارچه با دکمه پاور اشاره کرد.
نقاط مثبت
- طراحی زیبا و ارگونومی خوب
- کیفیت ساخت بالا
- قدرت سخت افزاری بسیار خوب به نسبت قیمت
- عملکرد خوب دوربینها
نقاط منفی
- نبود جک ۳.۵ میلی متری صدا
- عدم پشتیبانی از کارت حافظه جانبی
8. هواوی Y5 2019
به آخرین گوشی هواوی موجود در این لیست و همچنین کوچکترین و ارزانترین آنها میرسیم، محصولی که تنها ۱۴۶ گرم وزن داشته و برای آن نمایشگر ۵.۷۱ اینچی با رزولوشن Hd+ در نظر گرفته شده است. وای ۵ ۲۰۱۹ قدرت خود را از تراشه مدیاتک هیلو ای ۲۲ گرفته و برای تغذیه آن نیز از باتری ۳۰۲۰ میلی آمپر ساعتی استفاده میکند.
این دستگاه به طور کلی از دو دوربین برخوردار است، یکی ۱۳ مگاپیکسلی و در قاب پلاستیکی پشتی و یکی ۵ مگاپیکسلی در ناچ قطرهای بالای نمایشگر.
از دیگر ویژگیهای این محصول میتوان به دو نسخه ۱۶ رم ۲ و ۳۲ رم ۲، نسبت صفحه به بدنه ۷۸ درصدی و همچنین ضخامت ۸.۵ میلی متری اشاره کرد.
نقاط مثبت
- طراحی به روز
- باتری با شارژ دهی خوب
- کیفیت رضایت بخش دوربین اصلی
نقاط منفی
- حافظه داخلی کم در نسخه پایه
- نبود حسگر اثرانگشت
9. هواوی Y6p
اگر قصد خرید محصولی مقرون به صرفه را دارید که ظرفیت باتری و به طبع شارژ دهی خوبی داشته باشد، باید نگاهی ویژه به وای ۶ پی داشته باشید، چرا که به غیر از باتری ۵۰۰۰ میلی آمپر ساعتی، از سه دوربین اصلی، فوق عریض و عمق میدان با سنسورهای ۱۳، ۵ و ۲ برخوردار است.
این گوشی که تماماً از جنس پلاستیک ساخته شده ۱۸۵ گرم وزن دارد و از یک نمایشگر ۶.۳ اینچی با رزولوشن Hd+ استفاده میکند که حدود ۸۱ درصد از پنل جلویی را به خود اختصاص داده و تراکم ۲۷۸ پیکسل بر هر اینچ را ارائه میدهد.
در هواوی وای ۶ پی شاهد مشخصات نرم افزاری به روزی هستیم، زیرا این دستگاه از نسخه ۱۰ رابط کاربری اختصاصی هواوی یعنی Emui بر پایهی اندروید نسخه ۱۰ بهره برده و قدرت خود را از تراشه مدیاتک هیلو پی ۲۲ میگیرد. تراشهای که قدرت کافی برای انجام کارهای روزمره را دارد ولی در عین حال نباید انتظار انجام کارهای سنگین از آن را داشته باشید.
در آخر بد نیست بدانید که این محصول در سه نسخه ۳۲ رم ۳، ۶۴ رم ۳ و ۶۴ رم ۴ ساخته شده، دوربین سلفی ۸ مگاپیکسلی دارد، از حسگر اثرانگشت در قاب پشتی بهره میبرد و از قابلیت شارژ معکوس هم برخوردار است.
نقاط مثبت
- طراحی زیبا
- نمایشگر بزرگ
- شارژ دهی بسیار خوب باتری
- کیفیت خوب دوربین اصلی
نقاط منفی
- فقدان شارژ سریع
- فقدان سرویسهای گوگل
- عملکرد معمولی سخت افزاری
10. هواوی Y6s
وای ۶ اس به خاطر قیمت اقتصادی، خیلی از مشخصات میانردههای گران قیمتتر مانند نمایشگر Full Hd و یا دوربین چندگانه را ندارد ولی در عوض هواوی تلاش کرده تا محصولی مقرون به صرفه و در عین حال کارآمد تولید کند تا بتواند این محدوده از بازار را هم در اختیار خود درآورد.
این گوشی که از جنس پلاستیک ساخته شده ابعاد کوچکی دارد و وزن و ضخامت آن به ترتیب ۱۵۰ گرم و ۸ میلی متر است. با وجود این ابعاد کوچک شاهد حضور یک نمایشگر ۶.۰۹ اینچی از نوع IPS با رزولوشن Hd+ و تراکم ۲۸۲ پیکسل بر هر اینچ هستیم که حدود ۷۹ درصد از قاب جلویی را به خود اختصاص داده است.
قاب پشتی وای ۶ اس از یک دوربین تکی ۱۳ مگاپیکسلی میزبانی میکند و زیر این قاب هم هواوی از یک باتری با ظرفیت ۳۰۲۰ میلی آمپر ساعت استفاده کرده که انرژی مورد نیاز برای چیپست مدیاتک هیلو پی ۳۵ را تأمین میکند.
خوشبختانه در این محصول شاهد حضور حسگر اثرانگشت در قاب پشتی هستیم و از دیگر مشخصات کلیدی وای ۶ اس هم میتوان به دوربین سلفی ۸ مگاپیکسلی درون ناچ قطرهای، دو نسخه ۳۲ رم ۳ و ۶۴ رم ۳، پشتیبانی از کارت حافظه جانبی و Emui 9.1 بر پایهی اندروید ۹ اشاره کرد.
نقاط مثبت
- ارگونومی مناسب
- باتری با شارژ دهی خوب
- کیفیت خوب دوربین اصلی
- وجود حسگر اثرانگشت
نقاط منفی
- صدای ضعیف
- عملکرد حسگر اثرانگشت میتوانست بهتر باشد
- عملکرد سخت افزاری نه چندان خوب
ضمن تشکر امیدواریم این مطلب در راستای انتخاب و خرید گوشی هواوی مفید بوده باشد در ادامه ای مطلب خواندن لیست بهترین گوشی های 2020 از نظر دوربین و بهترین گوشی نوکیا در سال 2020 کدامند؟ را نیز به شما همراهان عزیز توصیه میکنیم.