بهترین ویتامین های ضد پیری کدامند؟

دسته بندی ها: ویتامین ها
بروزرسانی: ۲۱ دی ۹۸
زمان مطالعه: 9 دقیقه
هیچ نظر
فهرست مطالب
وقتی صحبت از زیبایی و حفظ جوانی و جوانی می شود، بسیاری از افراد مشتاق پیدا کردن همه راه حل ها و روش های ممکن برای محافظت از آنها در برابر تغییر سن و ظهور علائم پیری هستند ، زیرا پوست تغییر می کند و سایه روشن می شود و ممکن است سلامت بدن شروع به عقب نشینی کند، پوست اولین عضو بدن از است که خبر از پیری میدهد در حالی که علائم پیری ممکن است در اندامهای داخلی پنهان بماند، و مبارزه با پیری موفق و مؤثر در تمرکز روی سلامتی و فعالیت و جلوگیری از پیری از زمان تبدیل شدن به بیماری، ضمن کاهش ظاهر علائم پیری روی پوست، صورت و بدن نهفته است.
لذا باید توجه به سلامت و پیری از دوران کودکی، به عنوان غذا خوردن رژیم غذایی سالم و ورزش ورزش های هوازی به طور مرتب در طی سالهای متمادی، نقش مهمی در حفظ سلامتی و جوانان دارد و شایعات زیادی پیرامون برخی از ویتامین ها و کاربردهای آنها برای مقابله با علائم پیری گسترش می یابد ، بنابراین ، این مقاله با هدف صحبت در مورد حقایق علمی موجود در ویتامین هایی که با پیری مبارزه می کنند.
بهترین ویتامین های ضد پیری

حفظ پوست از افزایش علائم پیری استراتژی های بسیاری را شامل می شود، که شاید مهمترین آنها سعی در عدم قرار گرفتن در معرض نور خورشید برای مدت طولانی باشد و استفاده از ضد آفتاب برای جلوگیری از اثرات اشعه ماوراء بنفش علاوه بر عدم قرار گرفتن در معرض آلاینده ها و سموم و گرفتن آنتی اکسیدان ها، جایی که مطالعات علمی نشان داده است
خوردن برخی از مکمل های غذایی کمک می کند تا بهبود وضعیت پوست، به عنوان آنتی اکسیدان ها برای مبارزه با رادیکال های آزاد و کاهش فعال تشکیل ترکیبات اکسیژن و تعمیر از سلول های بافت آسیب دیده توسط آثار اکسیداسیون، و تغذیه مناسب در نظر گرفته
بهترین راه برای گرفتن آل آنتی اکسیدان ها، که شامل ضد اکسیداسیون، که می تواند از مواد غذایی، که کمک به دست آمده به مبارزه با پیری پوست ویتامین C، ویتامین E و سلنیوم کاروتنوئیدها عنصری و مس، عناصری که مطالعات علمی اثرات مثبتی در مبارزه با پیری نشان داده است شامل ویتامین C ، ویتامین E و سلنیوم است.
ویتامین ضد پیری- ویتامین ث
ویتامین C به عنوان یک آنتی اکسیدان از توابع اصلی بدن، آن را به عنوان تولید از کلاژن نقش مهمی را در بدن بازی می کند، که پروتئین اصلی در پوست و سایر بافت ها است ویتامین سی با رادیکال های آزاد مبارزه و علت آسیب ها شامل تسریع روند پیری است و ویتامین C فراوان ترین آنتی اکسیدان در پوست به حساب می آید و بنابراین پوست در معرض آلاینده ها ، سیگار کشیدن و قرار گرفتن در معرض نور آفتاب بسیار تحت تأثیر قرار می گیرد جایی که قرار گرفتن در معرض اندک نور در برابر اشعه ماوراء بنفش باعث کاهش سطح ویتامین C در پوست 30٪ می شود و همچنین موثر است.
قرار گرفتن در معرض آلودگی شهری سطح ویتامین سی بدن را تا 55% کاهش میدهد، مصرف ویتامین C به کاهش خطر ابتلا به برخی بیماری های مرتبط با پیری کمک می کند ، مانند تأثیر آن در جلوگیری یا کاهش سرعت بینایی و کمک به کاهش خون سطح فشار سیستولیک در هنگام برخورد با داروهای فشار، و کاهش خطر ابتلا به سرطان دهانه رحم و سرطان معده، و دیگر اثرات را به دنبال دارد
بزرگسالان به روزانه حدود 2000 میلی گرم ویتامین C احتیاج دارند ، و می توان آن را با خوردن میوه و سبزیجات به دست آورد ، زیرا مرکبات و آب میوه های آنها از مهمترین منابع غذایی آن هستند ، و با خوردن توت فرنگی، خربزه، گوجه فرنگی، کلم بروکلی، فلفل دلمه ای و کیوی به دست می آید.
ویتامین ضد پیری-ویتامین H
ویتامین H مهمترین آنتی اکسیدان محلول در چربی در بدن انسان است و عملکرد آن به عنوان آنتی اکسیدان یکی از مهمترین مکانیسم های دفاعی بدن در برابر اثرات رادیکال آزاد است ، که در جهت محافظت از اجزا و غشای سلولهای حساس در برابر اکسیداسیون و آسیب، کار می کند، زیرا در جهت محافظت از اسیدهای چرب اشباع نشده و سایر موارد کار می کند.
ویتامین H یک ویتامین ضد پیری شناخته میشود همچنین استعمال خارجی ویتامین H به کاهش از چین و چروک ناشی از قرار گرفتن در معرض آفتاب و بهبود می بخشد.
ویتامین ضد پیری-ویتامین E
ویتامین E علاوه بر تأثیر آن بر روی پوست ، سایر مشکلات مرتبط با پیری و پیری را نیز کاهش می دهد ، از جمله کاهش خطر مرگ ناشی از سرطان مثانه ، کاهش خطر زوال عقل و کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع 2 و کمک به ویتامین C در بهبود شرایط بالا کلسترول خون ، کاهش خطر سکته مغزی در مردان مبتلا به دیابت و فشار ،را کاهش میدهد.
بزرگسالان روزانه به 1000 میلی گرم ویتامین E نیاز دارند و با خوردن منابع غذایی آن می توان از آن استفاده کرد که شامل روغنهای گیاهی و کلیه محصولاتی است که در آن وجود دارد روغن جوانه گندم منبع مشخصی برای آن است و باید در نظر داشت که ویتامین E به سرعت آسیب دیده و در اثر حرارت و اکسیداسیون تحت تأثیر قرار می گیرد.
بنابراین، مواد غذایی تازه که در معرض مراحل بسیاری از ساخت و پخت و پز قرار نگرفته اند منبع خوبی برای آن هستند ، در حالی که مواد غذایی که در معرض مراحل ساخت چندگانه یا سرخ کردن قرار گرفته اند منبع خوبی محسوب نمی شوند.
نیاسین
این ویتامین دارای خاصیت ضدپیری است. یکی از راه های به تاخیر انداختن پیری پوست، افزایش رطوبت پوست است. پوست با بالا رفتن سن، رطوبت خود را از دست می دهد.پوست مرطوب نه تنها ظاهر سالم دارد بلکه با ایجاد سد غیرقابل نفوذ، از ورود ویروس ها و باکتری ها جلوگیری می کند. خشکی باعث خارش و پوسته پوسته شدن پوست می شود و به تدریج ترک های ایجاد شده به شکاف تبدیل می شود.
با مصرف این ویتامین رطوبت به پوست باز می گردد و پوست مرده نیز از بین می رود تا سلول های جدید جایگزین آن شود. خشکی پوست می تواند به علت کمبود این ویتامین نیز باشد. مصرف این ویتامین کلسترول خوب را افزایش و تری گلیسیرید را کاهش می دهد. در نتیجه، نیاسین خطر بروز تصلب شرایین را کاهش می دهد. نیاسین نقش مهمی در تبدیل مواد غذایی به انرژی دارد. نیاسین در گوشت پرندگان، گوشت قرمز، ماهی، مغز میوه و نان های غنی شده یافت می شود.
ویتامین K
با بالا رفتن سن، تیرگی دور چشم ظاهر می شود و فرد را پیرتر و خسته نشان می دهد. به جز افزایش سن یا کمبود خواب عوامل دیگری نیز در ایجاد این تیرگی نقش دارد؛ به عنوان نمونه ممکن است این امر ارثی باشد یا به دلیل حساسیت یا عملکرد هورمون ها ایجاد شود. محققان معتقدند، ویتامین K با انقباض مویرگ ها لخته های ریز خون را از بین می برد. اگر چه کاملاً این مشکل را رفع نمی کند اما می توان آن را جزو درمان رفع تیرگی دور چشم محسوب کرد.
بدن به طور طبیعی مقدار کمی از این ویتامین را تولید می کند اما به میزان بیشتری نیاز دارد. کاهو، اسفناج، کلم بروکلی منابع ویتامین K است. با بالا رفتن سن، استخوان ها قدرت ساختاری خود را از دست می دهد. ویتامین K در استحکام استخوانی افراد مسن نقش موثری دارد.
غذاهایی برای مبارزه با پیری خوردن
میوه ها و سبزیجات چند رنگ پر از آنتی اکسیدان ها ، مانند سبزیجات برگ سبز ، گوجه فرنگی فوق العاده قرمز ، زغال اخته ، هویج و انگور قرمز ، آنچه را که برای مبارزه با پیری لازم است ، به بدن می دهد و فرد باید هدف خود را از بین 5 تا 9 وعده میوه و سبزیجات بخورد. هر روز حدود 3 وعده غلات سبوس دار باید روزانه مصرف شود ، مانند برنج قهوه ای ، گندم سبوس دار ، جو دوسر ، کوئینو و سایر غلات سبوس دار ، که خطر ابتلا به بیماری های قلبی و دیابت نوع 2 و سایر موارد را کاهش می دهد و ماهی نیز باید مصرف شود.
قصد به دست آوردن امگا 3 ، که خطر ابتلا به بیماری های قلبی ، سکته مغزی ، آلزایمر ، شیر و محصولات کم چربی آن را با ویتامین D غنی شده برای کاهش خطر ابتلا به پوکی استخوان کاهش می دهد، حفظ سطح کلسترول طبیعی و کاهش احتمال بیماری قلبی و خوردن آجیل مانند بادام و آجیل و حبوبات مانند عدس نیز در مبارزه با پیری نقش دارد.
کلام آخر
به منظور دستیابی به یک رژیم غذایی سالم که باعث کاهش خطر ابتلا به بیماری هایی با نسبت های زیاد در افراد مسن می شود ، مصرف چربی های اشباع ، گوشت پرچرب ، شیر ، محصولات بدون چربی ، قند و نمک ضروری است . که باید توسط همه رعایت شود.